3D Print Services

Naast activiteiten op het gebied van consultancy, engineering en het geven van trainingen,  biedt Binder3D ook de mogelijkheid om produkten voor derden te printen .


3D Print Services | Binder3D

Ondanks  het feit dat 3D-printers in de loop der jaren aanzienlijk goedkoper zijn geworden, zijn veel ondernemers begrijpelijkerwijs nog steeds terughoudend om een printer aan te schaffen en geven er de voorkeur aan om in plaats daarvan de productie uit te besteden. 

Binder3D beschikt over meerdere professionele 3D printersystemen , waaronder een HP 5200 JetFusion produktiesysteem waarmee ook grote series tegen een uiterst concurrerend tarief geproduceerd kunnen worden.

Onze 3D-printservice biedt een brede selectie van materialen en technologie├źn om prototypes en eindgebruiksonderdelen te maken met complexe geometrie├źn en gedetailleerde functies

 


Wilt u ervaren wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur uw bestand ( bij  voorkeur als STL of STP) naar sales@binder3d.com en vermeldt uw wensen en eisen. U ontvangt op korte termijn een prijscalculatie en een te verwachten levertijd. 

3D Print Services | Binder3D
 
Button