Over ons

3D-printen ofwel Additive Manufacturing heeft de potentie om nieuwe producten en diensten mogelijk te maken binnen verschillende sectoren en industrieën. Deze nieuwe technieken maken het mogelijk om voorheen onmaakbare onderdelen te produceren en openen deuren naar potentieel interessante businesscases. Alleen worden deze kansen pas ontdekt wanneer men aan de slag gaat en de voordelen zelf ervaart. Doorgaans blijkt dat gebrek aan tijd, kennis, begeleiding en (durf)kapitaal ervoor zorgt dat innovatieve ideeën op plank blijven liggen. 

Door zich aan te sluiten bij Binder3D vindt men antwoorden op vragen als:

“wat betekenen deze nieuwe technieken voor mij?”

“welke technieken zijn interessant voor mijn onderneming?”

“waar vind ik de juiste begeleiding zodat ik een vliegende start kan maken?” 

“Samen slim leren en innoveren = gezamenlijke vooruitgang”

Wij hebben de ambitie om het kennisniveau in het noorden van Nederland naar een hoger niveau te tillen door samenwerkingen tot stand te brengen en gezamenlijk kennis en ervaringen op te doen. Wij geloven in het delen van kennis en geleerde lessen, zo leert iedere partij sneller en efficiënter en voorkomen we dat ieder bedrijf hetzelfde wiel uitvindt.

Als onafhankelijke partij vormt Binder3D de ontbrekende schakel tussen bedrijven en ondernemers, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en industrie-experts.

Benieuwd naar ons verhaal? Of wenst u meer informatie? Wilt u kennis maken met ons team? ( /over-ons/team )

 
Button