Bezoek Binder3D tijdens de 3D Delta Week

Presentaties en Trainingen | Binder3D

Binder3D neemt deel aan de 3D Delta Week.

Zin om het 3D-productieveld te verkennen? 3D Delta Week bestaat uit meer dan 20 evenementen in Nederland met betrekking tot 3D Manufacturing: masterclasses, een beurs, symposia, evenementen over R&D, verschillende verticals, circulariteit  en nog veel meer. 

Kijk voor het volledige programma op de site :  https://www.3ddeltaweek.com/Dinsdag 7 december 

Wat is 3D printen en hoe pas je het toe

 Ben je ge├»nteresseerd in 3D printen en/of Additive Manufacturing, maar twijfel je nog over de mogelijkheden die deze techniek te bieden heeft ? 

Heb heb je vragen over  mogelijke hindernissen of over de besparingen die kunnen worden gerealiseerd of  hoe deze techniek  binnen je bedrijf kan worden toegepast? 

Tijdens deze gratis presentatie bij Binder3D gaan we op een zeer laagdrempelige manier in op de techniek, mogelijke besparingen en toepassingen. 

Deze training is zeker interessant voor eigenaren, managers, ontwerpers, ingenieurs ... Kortom, voor iedereen die iets te maken heeft met productontwikkeling, ontwerp, R&D of productie. 

Daarnaast is de presentatie ook goed te volgen voor de minder technisch begaafde.

 Donderdag 9 december

Rondleiding bij Binder3D en GeTech

Binder3D en GeTech heten u welkom in hun faciliteiten tijdens een gratis rondleiding. 

Wie kan deelnemen? Iedereen die ge├»nteresseerd is in (de toepassing van) 3D printen. 

Wat kunt u verwachten? 

Tijdens de rondleiding krijg je uitleg over de bij Binder3D aanwezige systemen. Daarnaast krijg je inzicht in hoe 3D-printen binnen GeTech in de praktijk wordt gebracht. 

Binder3D is een proeftuin voor het MKB in Noord-Nederland. In dit living lab vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om de mogelijkheden binnen industrieel 3D printen te ontdekken. 

GeTech, opgericht in 2003 in Westerbork Nederland, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en meten van controlemallen , voornamelijk voor de automobielindustrie. 

Bezoek de rondleiding om erachter te komen hoe GeTech de innovatieve technologie van 3D-printen gebruikt om hun producten verder te verbeteren.Meld u aan door onderstaande formulier in te vullen of stuur een email naar info@binder3d.com.

U kunt zich voor deze activiteit aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te versturen..

Training BASF 3D Printing Solutions | Binder3D

Wanneer: dinsdag 7 en donder 9 december 2021

Tijd: 13:30 - 15:30

Locatie: De Noesten 62, 9431 TG Westerbork

Bezoek Binder3D tijdens de 3D Delta Week | Binder3D


 
Button